By A Mystery Man Writer
“Ik ben ervan overtuigd dat mensen altijd uit eten zullen blijven gaan."
Brasserie Maroon kiest onder leiding van nieuwe chef-kok voor andere aanpak en wordt restaurant - Made in
Alles over Signature dish
Mechels restaurant Huis van Hoof sluit de deuren: “Voelden ons kindje steeds meer uit onze handen glippen” (Mechelen)
Hoge werkdruk ook in Nederlandse topkeukens, 'maar het schelden neemt af
Nieuwe keuken Brasserie Buut: 'Na 20 versies is dit de fijnste keuken waar ik ooit werkte
Dit eten chef-koks zélf met kerstavond: “Nee, we kruipen niet meer achter het fornuis, doe ons maar takeaway”
Chef-kok Dries (47) stelt eerste expo voor in Cultuurhuis De Keizer: “Kleuren met elkaar combineren is net als een goede saus maken” (Lichtervelde)
Vonk sloeg over bij Boury, ze werkten samen in The Jane en nu openen Jean-Philippe en Sara-Sofia eigen restaurant: “We zagen elkaar veel minder, daarom was het tijd voor nieuwe stap”
Nikkei-chef Luis Rojas zet bij BlueBlood Peruaanse pareltjes op de kaart
Brasserie Maroon kiest onder leiding van nieuwe chef-kok voor andere aanpak en wordt restaurant - Made in
Brasserie Maroon kiest onder leiding van nieuwe chef-kok voor andere aanpak en wordt restaurant - Made in
Hof van Cleve met nieuwe chef Floris Van Der Veken krijgt meteen 2 Michelinsterren, 9 restaurants krijgen eerste ster