Brasserie Maroon kiest onder leiding van nieuwe chef-kok voor

By A Mystery Man Writer

“Ik ben ervan overtuigd dat mensen altijd uit eten zullen blijven gaan."

Brasserie Maroon kiest onder leiding van nieuwe chef-kok voor andere aanpak en wordt restaurant - Made in

Alles over Signature dish

Mechels restaurant Huis van Hoof sluit de deuren: “Voelden ons kindje steeds meer uit onze handen glippen” (Mechelen)

Hoge werkdruk ook in Nederlandse topkeukens, 'maar het schelden neemt af

Nieuwe keuken Brasserie Buut: 'Na 20 versies is dit de fijnste keuken waar ik ooit werkte

Dit eten chef-koks zélf met kerstavond: “Nee, we kruipen niet meer achter het fornuis, doe ons maar takeaway”

Chef-kok Dries (47) stelt eerste expo voor in Cultuurhuis De Keizer: “Kleuren met elkaar combineren is net als een goede saus maken” (Lichtervelde)

Vonk sloeg over bij Boury, ze werkten samen in The Jane en nu openen Jean-Philippe en Sara-Sofia eigen restaurant: “We zagen elkaar veel minder, daarom was het tijd voor nieuwe stap”

Nikkei-chef Luis Rojas zet bij BlueBlood Peruaanse pareltjes op de kaart

Brasserie Maroon kiest onder leiding van nieuwe chef-kok voor andere aanpak en wordt restaurant - Made in

Brasserie Maroon kiest onder leiding van nieuwe chef-kok voor andere aanpak en wordt restaurant - Made in

Hof van Cleve met nieuwe chef Floris Van Der Veken krijgt meteen 2 Michelinsterren, 9 restaurants krijgen eerste ster

©2016-2024, reintegratieinactie.nl, Inc. or its affiliates